زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
آرد ۲ پیمانه |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
شکر ۱/۲ پیمانه |
ماست ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر ۴ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد ۳ قاشق سوپ خوری |
خرما ۱۵ عدد |
پودر بادام ۷۰ گرم |
کره ۵۰ گرم |
مارمالاد زردآلو ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | آرد را در يك كاسه الك كنيد. به كاسه حاوي آرد شكر اضافه كنيد. وانيل و نمك را هم اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد. |
مرحله 2 | وسط آرد را گود كنيد. تخممرغ را در اين گودي بشكنيد، كره را هم حبهحبه ريز كنيد و به تخممرغ اضافه كرده و با نوك انگشت مايه آردی را با تخممرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد. |
مرحله 3 | سپس قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر 23 سانتيمتر استفاده كردهايم. خمير را در قالب چربشده پهن كنيد. روي خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد. |
مرحله 4 | تخممرغها را در كاسهاي بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرمشده را به آن اضافه كرده و با همزن برقي مخلوط كنيد. حالا سه قاشق سوپخوري آردرا اضافه كرده و باز با همزن مخلوط كنيد. |
مرحله 5 | مواد آماده شده را روي خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود |
مرحله 6 | در اين فاصله خرماها را نصف كنيد و هستههاي آنها را جدا كنيد. نيمههاي خرما را روي تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت 35 دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روي سطح تارت را با قلمموي آشپزخانه، مارمالاد گرمشده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روي تارت طلايي شود. |