مرحله 1 | برای تهیه تارت توت فرنگی، ابتدا در یک کاسه، آرد و کره را با هم مخلوط نمایید. |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ ها، 1/4 پیمانه شکر و 1/2 قاشق چایخوری وانیل را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. |
مرحله 3 | خمیر را در یک نایلون پلاستیکی قرار دهید و آن را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. |
مرحله 4 | فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. |
مرحله 5 | روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید. خمیر آماده شده را با وردنه به قطر 3 میلیمتر پهن کنید. (اگر شکننده شده بود، آنقدر آن را ورز دهید تا بتوانید آن را پهن کنید.) |
مرحله 6 | در یک ظرف نچسب مخصوص تارت (با لبه مدل دار)، خمیر را به آرامی پهن کنید به طوریکه خمیر لبه داخلی ظرف را پوشش دهد. |
مرحله 7 | در سطح خمیر با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. خمیر را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. (اگر خمیر بیش از اندازه از ظرف بیرون زده بود، اضافات آن را برش دهید.) |
مرحله 8 | در همین زمان، برای تهیه کِرِم تارت توت فرنگی، در یک کاسه، آرد ذرت و شکر و 1 قاشق چایخوری را با تخم مرغ خوب مخلوط نمایید. |
مرحله 9 | در یک قابلمه، شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. |
مرحله 10 | شیر را آرام آرام به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 11 | مخلوط را به قابلمه برگردانید و حرارت را کم کنید و به مدت 2-3 دقیقه بر روی حرارت هم بزنید تا کِرِم یکدستی درست شود. |
مرحله 12 | کِرِم تهیه شده را در یک کاسه بریزید و روی آن را با یک نایلون پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا سرد شود. |
مرحله 13 | خمیر آماده شده را از فر خارج کنید و از ظرف با دقت جدا کنید. ژلاتین را با 1 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و با قلمو بر روی خمیرپخته شده بمالید. |
مرحله 14 | کِرِم تارت را درون خمیر بریزید به طریکه کاملا سطح آن را پوشش دهد. |
مرحله 15 | توت فرنگی های حلقه حلقه شده را از اطراف به سمت داخل بر روی کِرِم بچینید. |