زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر پفکی ۱ ورق |
تخم مرغ ۱ عدد |
پنیر چدار ۱ فنجان |
تره فرنگی ۲ فنجان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کاغذ پوستی را به اندازه ی سینی شیرینی پزی ببرید. خمیر پفکی را روی کاغذ پوستی باز کنید. لبه های آن را با چنگال باز کنید تا شکل مربع پیدا کند. |
مرحله 2 | در یک کاسه ی کوچک، تخم مرغ و پنیر را با هم بزنید. مخلوط پنیر را پایین خمیر بریزید. تکه های تره فرنگی را بالای آن بچینید. روی آن نمک و فلفل تازه آسیاب شده بپاشید. |
مرحله 3 | به مدت 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که تکه های تره قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. سینی را از فر در بیاورید. قبل از سرو کردن 1 دقیقه خنک کنید. |