سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت تره فرنگی با پنیر

تارت تره فرنگی با پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پنیر پارمسانبه مقدار لازم
کرفس ۲۰۰ گرم
اسفناج ۲۰۰ گرم
تره‌ فرنگی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
خامه‏ ۲/۳ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد ۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
کره ۲۰۰ گرم
آببه مقدار لازم
تارت تره فرنگی با پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت تره فرنگی با پنیر
روش ساخت
مرحله 1آرد، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد را از یخچال خارج کرده و به تکه‌های کوچک خرد و به مواد دیگر اضافه کنید. آرد و کره را به خوبی با هم مخلوط کنید. پس از این که تکه‌های کره کمی با آرد مخلوط شدند
مرحله 2چند قاشق آب سرد اضافه و مجددا آن‌ها را مخلوط کنید تا مواد حالت خرده نان به خود بگیرند. خرده‌های خمیر را به روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر آماده را حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود. سپس برای تهیه تارت استفاده کنید.
مرحله 3فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب مستطیل شکلی را کاغذ روغنی انداخته و با روغن چرب کنید. خمیر آماده تارت را کف قالب با کمک یک وردنه پهن کنید. لبه‌های خمیر را با یک کارد تمیز کرده و با انگشت کمی به آن فرم دهید. خمیر را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از داخل فر بیرون آورده تا کمی خنک شود.
مرحله 4در تابه‌ای اسفناج‌های شسته را با کمی آب بپزید و کنار بگذارید. تره فرنگی‌های خرد شده و کرفس‌ها را در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید و به اسفناج‌ها اضافه کنید. نمک و کمی فلفل به مواد اضافه کرده و هم بزنید. سبزیجات را داخل قالب روی نان تارت بریزید. در یک ظرف گود تخم مرغ، خامه و شیر را با به خوبی هم بزنید و روی مواد داخل تارت بریزید.
مرحله 5روی مواد را با پنیر پارمسان کاملا بپوشانید. دمای فر را در این مرحله کاهش داده و روی 60 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالب را داخل فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود و روی غذا طلایی رنگ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین