زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پیازچه ۱/۲ فنجان |
فلفل قرمز ۱ عدد |
مرغ ۱ فنجان |
پنیر چدار ۱۱۳ گرم |
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
برنج ۲۸ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
خامه زده شده ۱/۲ فنجان |
کره ۱/۳ فنجان |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
آب ۴-۳ قاشق غذا خوری |
آرد همه منظوره ۱۲۵ گرم |
مرحله 1 | فررا با حرارت 400 درجه فارنهایت ویا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید. |
مرحله 2 | آرد و نمک را در کاسه متوسط، بریزید وکره را توی آرد بریزید وبا چنگال هم زده تا آرد بصورت خرده های شیرینی شود. |
مرحله 3 | آب را اضافه کرده تا آرد مرطوب شود وکم کم مخلوط کنید.تاخمیری نرم وصاف شود.خمیررا مانند توپ گرد کنید وبه شکل یک دایره 30 سانت پهن کرده وتوی قالب22 سانتی پهن کنید. |
مرحله 4 | دوردیواره قالب را با دست فرم دهید ، خمیراضافه را با یکبارکشیدن وردنه روی لبه قالب بردارید. با چنگال چند سوراخ کف خمیربزنید. |
مرحله 5 | سپس درفربه مدت 22 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به آرامی خمیرطلایی شود قراردهید. درجه حرارت فررا به 375 درجه فارنهایت کم کنید. |
مرحله 6 | خامه وتخم مرغ را در کاسه متوسط،با هم زده تا مخلوط وصاف شود. سپس نصفی از پنیر رنده شده،ساقه پیازچه ،مرغ خرد شده،برنج ونمک را با فلفل وفلفل خرد شده را توی ترکیب تخم مرغ بریزید و با هم مخلوط بزنید. |
مرحله 7 | سپس باقی پنیر را روی خمیر توی قالب پاشیده ومخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید وبه مدت 30 تا 35 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر قرار دهید. |
مرحله 8 | یک خلال دندان یا نوک یک چاقو را درمرکزآن بزنید موقع خارج کردن اگرازترکیب به آن نچسبیده بود.آماده شده می توانید ازفرخارج وبرش زده وبرای صبحانه سرو کنید. |