سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن تارت تخم مرغ

تارت تخم مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پیازچه ۱/۲ فنجان
فلفل قرمز ۱ عدد
مرغ ۱ فنجان
پنیر چدار ۱۱۳ گرم
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
برنج ۲۸ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
خامه زده شده ۱/۲ فنجان
کره ۱/۳ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
آب ۴-۳ قاشق غذا خوری
آرد همه منظوره ۱۲۵ گرم
تارت تخم مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت تخم مرغ
روش ساخت
مرحله 1فررا با حرارت 400 درجه فارنهایت ویا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله 2آرد و نمک را در کاسه متوسط​​، بریزید وکره را توی آرد بریزید وبا چنگال هم زده تا آرد بصورت خرده های شیرینی شود.
مرحله 3آب را اضافه کرده تا آرد مرطوب شود وکم کم مخلوط کنید.تاخمیری نرم وصاف شود.خمیررا مانند توپ گرد کنید وبه شکل یک دایره 30 سانت پهن کرده وتوی قالب22 سانتی پهن کنید.
مرحله 4دوردیواره قالب را با دست فرم دهید ، خمیراضافه را با یکبارکشیدن وردنه روی لبه قالب بردارید. با چنگال چند سوراخ کف خمیربزنید.
مرحله 5سپس درفربه مدت 22 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به آرامی خمیرطلایی شود قراردهید. درجه حرارت فررا به 375 درجه فارنهایت کم کنید.
مرحله 6خامه وتخم مرغ را در کاسه متوسط​​،با هم زده تا مخلوط وصاف شود. سپس نصفی از پنیر رنده شده،ساقه پیازچه ،مرغ خرد شده،برنج ونمک را با فلفل وفلفل خرد شده را توی ترکیب تخم مرغ بریزید و با هم مخلوط بزنید.
مرحله 7سپس باقی پنیر را روی خمیر توی قالب پاشیده ومخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید وبه مدت 30 تا 35 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر قرار دهید.
مرحله 8یک خلال دندان یا نوک یک چاقو را درمرکزآن بزنید موقع خارج کردن اگرازترکیب به آن نچسبیده بود.آماده شده می توانید ازفرخارج وبرش زده وبرای صبحانه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین