زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
آب ۹۰ میلی لیتر |
شکر ۳۵ گرم |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
شیر (پرچرب) ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سفید ۹۰ گرم |
کره ۵۰ گرم |
شکر ۲۵ گرم |
وانیلکمی |
مرحله 1 | ابتدا 35 گرم شکر را به همراه نمک در ظرفی ریخته و آب جوش را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکر در آب حل شود. |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.(یک قاشق غذاخوری از تخم مرغ هم زده را برای خمیر تارت بردارید) |
مرحله 3 | سپس آب و شکر را که کمی در دمای محیط مانده و خنک شده اند را به همراه شیر و وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سپس آن را در یخچال بگذارید تا خنک شوند. |
مرحله 4 | در ظرفی آرد را به همراه کره آب شده، 25 گرم شکر مخلوط کنید. بهتر است مواد را با دست ورز دهید تا بصورت خمیری در آید. |
مرحله 5 | یک قاشق غذاخوری تخم مرغ هم زده را به همراه وانیل به خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد. |
مرحله 6 | سپس روی آن را با سلفون پوشانده و بگذارید تا 30 دقیقه استراحت کند.خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده هر قسمت را بصورت دایره ای در کف قالب پهن کنید. (کف قالب را با کره از قبل چرب کنید). |
مرحله 7 | سپس مایه کاسترد را در وسط هر خمیر بریزید تا 80 درصد گودی قالب را پر کند. |
مرحله 8 | فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده و تارت ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید. |
مرحله 9 | بعد از خارج کردن تارت ها از فر بگذارید تا کاملا خنک شده و سپس به کمک یک چاقو دور تارت ها را از قالب جدا کرده و آن ها را از قالب خارج کنید. |