سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن تارت تخم مرغ هنگ‌ کنگی (دسر خوشمزه چینی)

تارت تخم مرغ هنگ‌ کنگی (دسر خوشمزه چینی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آب ۹۰ میلی لیتر
شکر ۳۵ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر (پرچرب) ۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۹۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر ۲۵ گرم
وانیل‏کمی
تارت تخم مرغ هنگ‌ کنگی (دسر خوشمزه چینی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت تخم مرغ هنگ‌ کنگی (دسر خوشمزه چینی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا 35 گرم شکر را به همراه نمک در ظرفی ریخته و آب جوش را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
مرحله 2تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.(یک قاشق غذاخوری از تخم مرغ هم زده را برای خمیر تارت بردارید)
مرحله 3سپس آب و شکر را که کمی در دمای محیط مانده و خنک شده اند را به همراه شیر و وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سپس آن را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 4در ظرفی آرد را به همراه کره آب شده، 25 گرم شکر مخلوط کنید. بهتر است مواد را با دست ورز دهید تا بصورت خمیری در آید.
مرحله 5یک قاشق غذاخوری تخم مرغ هم زده را به همراه وانیل به خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد.
مرحله 6سپس روی آن را با سلفون پوشانده و بگذارید تا 30 دقیقه استراحت کند.خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده هر قسمت را بصورت دایره ای در کف قالب پهن کنید. (کف قالب را با کره از قبل چرب کنید).
مرحله 7سپس مایه کاسترد را در وسط هر خمیر بریزید تا 80 درصد گودی قالب را پر کند.
مرحله 8فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده و تارت ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید.
مرحله 9بعد از خارج کردن تارت ها از فر بگذارید تا کاملا خنک شده و سپس به کمک یک چاقو دور تارت ها را از قالب جدا کرده و آن ها را از قالب خارج کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین