زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر هزارلا ۴۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
خامه زده شده ۱ قاشق غذا خوری |
انگور ۱ پیمانه |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
شکربه مقدار لازم |
آردبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. |
مرحله 2 | روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد میپاشیم و خمیر را روی آن باز میکنیم. آن را به شکل چهار مربع به ابعاد حدود 10 سانتیمتر برش زده و داخل سینی فر میگذاریم |
مرحله 3 | با کمک یک چاقوی مناسب و مخصوص، از وسط هر مربع، به اندازه یک سانتیمتر لبه گذاشته و داخل آن را خالی میکنیم تا مانند عکس شود. برای این کار بسیار دقت میکنیم که تمام خمیر پاره و بریده نشود. آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر میگذاریم تا فرم بگیرد. |
مرحله 4 | زرده تخممرغ و خامه را با همزن دستی کاملاً مخلوط میکنیم و آن را کنار میگذاریم. |
مرحله 5 | انگور، شکر شیرینیپزی و نمک را در یک کاسه متوسط ریخته و آنها را با هم کمی زیر و رو میکنیم. مخلوط انگور را داخل حفرههای روی هر خمیر تقسیم میکنیم. باید دقت کرد که قاب خمیری با مخلوط انگور پوشیده نشود. |
مرحله 6 | لبهها یا همان قاب خمیری را با کمک قلم مو به مخلوط تخممرغ آغشته میکنیم. روی لبهها شکر دانه درشت میپاشیم. |
مرحله 7 | تارتها را به مدت 23 تا 27 دقیقه در فر داغ میگذاریم تا خمیر حالت کریسپی و رنگ طلاپی پیدا کرده و انگورها شروع به متلاشی شدن کنند. آنها را از فر خارج کرده و میگذاریم خنک شود. سپس سرو میکنیم. |