سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت تارت انگور

تارت انگور
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خمیر هزارلا ۴۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خامه زده شده ۱ قاشق غذا خوری
انگور ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
شکربه مقدار لازم
آردبه مقدار لازم
تارت انگور
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت انگور
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
مرحله 2روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن باز می‌کنیم. آن را به شکل چهار مربع به ابعاد حدود 10 سانتیمتر برش زده و داخل سینی فر می‌گذاریم
مرحله 3با کمک یک چاقوی مناسب و مخصوص، از وسط هر مربع، به اندازه یک سانتیمتر لبه گذاشته و داخل آن را خالی می‌کنیم تا مانند عکس شود. برای این کار بسیار دقت می‌کنیم که تمام خمیر پاره و بریده نشود. آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر می‌گذاریم تا فرم بگیرد.
مرحله 4زرده تخم‌مرغ و خامه را با همزن دستی کاملاً مخلوط می‌کنیم و آن را کنار می‌گذاریم.
مرحله 5انگور، شکر شیرینی‌پزی و نمک را در یک کاسه متوسط ریخته و آنها را با هم کمی زیر و رو می‌کنیم. مخلوط انگور را داخل حفره‌های روی هر خمیر تقسیم می‌کنیم. باید دقت کرد که قاب خمیری با مخلوط انگور پوشیده نشود.
مرحله 6لبه‌ها یا همان قاب خمیری را با کمک قلم مو به مخلوط تخم‌مرغ آغشته می‌کنیم. روی لبه‌ها شکر دانه درشت می‌پاشیم.
مرحله 7تارت‌ها را به مدت 23 تا 27 دقیقه در فر داغ می‌گذاریم تا خمیر حالت کریسپی و رنگ طلاپی پیدا کرده و انگورها شروع به متلاشی شدن کنند. آنها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم خنک شود. سپس سرو می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین