زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر چدار ۳/۴ پیمانه |
لوبیا (کنسرو) ۳۴۰ گرم |
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر چیلی ۲ قاشق چای خوری |
برنج ۱ پیمانه |
کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم |
ذرت ۲ پیمانه |
سوسیس ۳۴۰ گرم |
مرحله 1 | سوسیسها را خرد کنید و در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | ذرت، گوجهفرنگی، برنج پخته نشده، آب، پودر چیلی و پودر زیره سبز را در تابه بایکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. |
مرحله 3 | سپس حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه نیمجوش بپزند و آب آنها تبخیر شود. در این فاصله باید برنجها نیز تا اندازهای نرم شده باشند. |
مرحله 4 | لوبیا و سوسیسهای پخته شده را اضافه کنید. |
مرحله 5 | پنیر را بریزید و در تابه را دوباره ببندید تا 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم پنیرها آب شوند. |