زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم |
گوشت ۷۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
برگ بو ۴ عدد |
کره ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . |
مرحله 2 | با حرارت ملایم کمی سرخ کنید. پیاز سرخ شده را به همراه یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . |
مرحله 3 | بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو را به گوشت اضافه کنید. اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم روی ترکیب بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . |
مرحله 4 | رب گوجه را در کره کمی تفت داده و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را پخته وقاچ شده را با کمی کره سرخ کرده وبا سبزیجات مختلف غذا را تزیین وسرو کنید. |
مرحله 5 | شما می توانید سیب زمینی هارا در فر هم کباب کرده دراین صورت از روغن کمتری استفاده می شود. |