سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت بیفتک

بیفتک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم
گوشت ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
برگ بو ۴ عدد
کره ۲۵۰ گرم
بیفتک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیفتک
روش ساخت
مرحله 1گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود .
مرحله 2 با حرارت ملایم کمی سرخ کنید. پیاز سرخ شده را به همراه یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد .
مرحله 3بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو را به گوشت اضافه کنید. اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم روی ترکیب بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد .
مرحله 4رب گوجه را در کره کمی تفت داده و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را پخته وقاچ شده را با کمی کره سرخ کرده وبا سبزیجات مختلف غذا را تزیین وسرو کنید.
مرحله 5شما می توانید سیب زمینی هارا در فر هم کباب کرده دراین صورت از روغن کمتری استفاده می شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین