زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برگ گشنیزبه مقدار لازم |
پنیر چدار ۱۱۰ گرم |
پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۳۴۰ گرم |
نان تورتیلا ۶ عدد |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب پای را با روغن زیتون چرب کنید. |
مرحله 2 | یک قاشق غذاخوری پر از کنسرو گوجهفرنگی رنده شده در آن بریزید و کف قالب پخش کنید. 4 عدد از نانهای تورتیلا را روی آن بچینید. سپس آن را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده و فلفل دلمهای را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه آنها را تفت دهید. |
مرحله 4 | نیمی از کنسرو گوجهفرنگی را در تابه بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت به جوش بیایند. دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | از سس گوشت داخل قالب روی نانهای تورتیلا بریزید. بقیه نانها را به صورت نوارهای باریک برش دهید. به صورت شطرنجی آنها را روی مخلوط گوشت بچینید. روی آنها پنیر بریزید. در آخر هم بقیه کنسرو گوجهفرنگی را بریزید. |
مرحله 6 | آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو نیز آن را با گشنیز تازه تزئین کنید. |