سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن بیف تاکو پای

بیف تاکو پای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برگ‌ گشنیزبه مقدار لازم
پنیر چدار ۱۱۰ گرم
پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۴۰ گرم
نان تورتیلا ۶ عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
بیف تاکو پای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیف تاکو پای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب پای را با روغن زیتون چرب کنید.
مرحله 2یک قاشق غذاخوری پر از کنسرو گوجه‌فرنگی رنده شده در آن بریزید و کف قالب پخش کنید. 4 عدد از نان‌های تورتیلا را روی آن بچینید. سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله 3در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه‌ای را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه آنها را تفت دهید.
مرحله 4نیمی از کنسرو گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت به جوش بیایند. دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله 5از سس گوشت داخل قالب روی نان‌های تورتیلا بریزید. بقیه نان‌ها را به صورت نوارهای باریک برش دهید. به صورت شطرنجی آنها را روی مخلوط گوشت بچینید. روی آنها پنیر بریزید. در آخر هم بقیه کنسرو گوجه‌فرنگی را بریزید.
مرحله 6آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو نیز آن را با گشنیز تازه تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین