زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۲۰۰ گرم |
خامه ۱۰۰ گرم |
قارچ ۲۰۰ گرم |
آرد گندم ۱ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید |
مرحله 2 | گوشتتون رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان اب داشته باشه. |
مرحله 3 | حالا قارچ ها رو اسلایس کنید و با کره توی یه قابلمه دیگه تفت بدید |
مرحله 4 | بعد بهش گوشت رو بدون آبش اضافه کنید. |
مرحله 5 | آردتون رو توی اب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشه و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سسش یکدست بشه و گلوله نشه. و در عین حال خامی ارد گرفته بشه. اگه گوشتتون آبی نداشت با آب معمولی اینکار رو بکنید. |
مرحله 6 | در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل غذا تون رو اندازه کنید و زیرش رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید. |