زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۱ کیلوگرم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
گردو ۱ پیمانه |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱.۵ قاشق چای خوری |
سیب زمینی ۲ عدد |
شیر ۱.۵ لیتر |
عدس ۲ پیمانه |
مرحله 1 | عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمك و كمی روغن آبپز كنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیبزمینی را اضافه كنید و حرارت را زیاد كنید. |
مرحله 2 | وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را كم كنید و 45دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند. |
مرحله 3 | حالا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ كنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی كه عطر آنها كاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه كنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده كنید. |