سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکوییت پسته ای

بیسکوییت پسته ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
پستهبه مقدار لازم
شکلات ۳۴۰ گرم
خاک قند ۱ فنجان
کره ۳۴۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲.۵ فنجان
پسته ۱ فنجان
بیسکوییت پسته ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکوییت پسته ای
روش ساخت
مرحله 1پسته خردشده رو با ۱ فنجان آرد در غذا ساز می ریزیم و خرد می کنیم تا پسته کاملا" ریز شده با آرد یک دست بشه.بقیه آرد و نمک رو به مخلوط پسته و آرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله 2کره و خاکه قند رو خوب با هم می زنیم تا به صورت کرم در بیاد.
مرحله 3کره رو کم کم در حالی که مخلوط کن در حال هم زدن آرد و پسته با سرعت متوسط کم است اضافه می کنیم.
مرحله 4خمیر رو داخل نایلون می پیچیم و توی یخچال می گذاریم تا ۳۰ دقیقه تا کمی خودشو بگیره.
مرحله 5فر رو با دمای 350 فارنهایت یا ۱۷۶ سلسیوس روشن می کنیم.و روی سینی فر کاغذ روغنی می کشیم.
مرحله 6خمیر رو از یخچال در میاریم و بین دو ورق کاغذ روغنی که روی اونا کمی آرد پاشیدیم میگذاریم و با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن می کنیم.
مرحله 7بیسکوییت ها رو قالب می زنیم وتوی سینی می چینیم و حدود ۱۰-۱۲ دقیقه در فر می پزیم.
مرحله 8بیسکوییت های پخته رو روی صفحه سیمی می چینیم تا خنک شه.
مرحله 9شکلات رو به روش بن ماری یا داخل مایکروفر آب می کنیم.
مرحله 10بیسکوییت ها رو از یک لبه تا نصف داخل شکلات می زنیم وروی کاغذ روغنی می چینیم . بعد از هر ۳-۴ تا بیسکوییت که داخل شکلات آب شده زدیم قبل ازشکلات سفت بشه پسته و میوه خشک خوردشده روی شکلات می ریزیم.
مرحله 11بیسکوییت ها رو ۱۰ دقیقه در یخچال می ذاریم تا شکلات خوب خودشو بگیره.
مرحله 12در ظرف دربسته نگهداری می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین