سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی بیسکوییت موگاتا

بیسکوییت موگاتا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
کره ۹۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱۸۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
بادامبه مقدار لازم
بیسکوییت موگاتا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکوییت موگاتا
روش ساخت
مرحله 1ابتداکره که به دمای محیط رسیده رادرظرفی ریخته وسپس پودرقندرابه آن اضافه میکنیم.
مرحله 2بعدتخم مرغ را اضافه کرده و بادورتندهمزن بمدت۲-۳دقیقه هم زده وبعدپودرکاکائو،و نسکافه، وانیل رابه آن افزوده ومجددا آنراهم میزنیم.
مرحله 3بعدآردوبکینگ پودر راکم کم به آن اضافه کرده وبانوک انگشتان آنراقاطی میکنیم.اصلا از کف دست استفاده نشه چون خمیر به روغن میفته
مرحله 4حالا این خمیر رابمدت نیم ساعت دریخچال میگذاریم تااستراحت کند.
مرحله 5بعدازگذشت این زمان خمیر رابین دونایلون گذاشته وباوردنه به ضخامت ۲تا۳میلیمتربازکرده،وسپس باهرقالبی(میتونید از قالبهای عروسکی استفاده کنید) که دوست داریم آنراقالب میزنیم.
مرحله 6درانتهانیزبیسکوییت های قالب زده راداخل سینی فری که ازقبل روشن کرده ایم وداغ شده است چیده وآنرابمدت 12 تا ۱۵دقیقه در۱۸۰درجه سانتیگراد درفرقرارمیدهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین