زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
پودر قند ۱/۴ پیمانه |
کره ۵۰ گرم |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
آردبه مقدار لازم |
شکربه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره و پودر قند را با همزن زده، سپس یک عدد زرده تخم مرغ و مواد عطر دهنده را اضافه میکنیم. |
مرحله 2 | آرد را به حدی اضافه میکنیم تا خمیر شود و به دست نچسبد. |
مرحله 3 | خمیر را نیم ساعت استراحت داده، سپس پهن کرده(به قطر نیم سانت) ، به شکل بیسکوییت در می آوریم( با چنگال شیارهایی روش میکشیم یا با وردنه طرح دار درست میکنیم). |
مرحله 4 | زرده تخم مرغ را روی بیسکوییت میکشیم و سپس شکر دانه درشت یا شکر رنگی یا پودر پسته روی آنها می پاشیم. |
مرحله 5 | در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدهیم. |