سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی بیسکوییت شکری

بیسکوییت شکری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
پودر قند ۱/۴ پیمانه
کره ۵۰ گرم
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم
شکربه مقدار لازم
بیسکوییت شکری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکوییت شکری
روش ساخت
مرحله 1کره و پودر قند را با همزن زده، سپس یک عدد زرده تخم مرغ و مواد عطر دهنده را اضافه میکنیم.
مرحله 2آرد را به حدی اضافه میکنیم تا خمیر شود و به دست نچسبد.
مرحله 3خمیر را نیم ساعت استراحت داده، سپس پهن کرده(به قطر نیم سانت) ، به شکل بیسکوییت در می آوریم( با چنگال شیارهایی روش میکشیم یا با وردنه طرح دار درست میکنیم).
مرحله 4زرده تخم مرغ را روی بیسکوییت میکشیم و سپس شکر دانه درشت یا شکر رنگی یا پودر پسته روی آنها می پاشیم.
مرحله 5در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین