سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز بیسکوییت شرت برد برنجی

بیسکوییت شرت برد برنجی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۱/۵ لیوان
آرد سفید ۱/۲ لیوان
نشاسته ذرت ۱/۳ لیوان
پودر قند ۱/۳ لیوان
کره ۲۴۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
بیسکوییت شرت برد برنجی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکوییت شرت برد برنجی
روش ساخت
مرحله 1ابتدافر را با 170 درجه در حالت پیش گرمایش قرار میدهیم...کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود
مرحله 2کره نرم شده و وانیل را به همراه پودر قند با همزن برقی انقدرمیزنیم تا حجیم شود سپس نشاسته ی ذرت وآرد برنج را اضافه کرده و کمی میزنیم تا مخلوط شوند
مرحله 3همزن را کنار گذاشته آرد سفید را کم کم اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم...تا حدی آرد میریزیم که یک خمیر چسبناک به دست بیاید .
مرحله 4 نباید آرد سفید آن زیاد شود چون مزه بیسکوییت خراب میشود...در حدی باید باشد که وقتی با وردنه روی میز کار باز شد به سطح کار نچسبد...
مرحله 5به اندازه ی یک گردو برداشته و قل میدهیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر می گذاریم....اگر مهر قنادی دارید میتوانید به بیسکوییت خود فرم بدهید و گلهای زیبا روی آن حک کنید...
مرحله 6نازکی و کلفتی بیسکوییت به خودتان بستگی دارد ...میتوانید مهر را زیاد فشار دهید تا کاملا نازک شود...اگر از مهر استفاده کردید حتما باید قبل از مهر کردن آن رادرآرد خوب فرو ببرید تا به تمیر نچسبد...
مرحله 7سینی فر را داخل فر بگذارید و 10 تا 15 دقیقه زمان بدهید....تا زیر شیرینی هایتان طلایی شود
مرحله 8بعد از اینکه از فر در آوردید حتما حتما باید کامل خنک شود چون بسیار لطیف است خرد میشود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین