سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکوییت زنجبیل و شیره انگور

بیسکوییت زنجبیل و شیره انگور
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
پودر زنجبیل ۱/۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
کره ۱ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل ۲ قاشق غذا خوری
شهد انگور ۱/۳ پیمانه
شکربه مقدار لازم
بیسکوییت زنجبیل و شیره انگور
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکوییت زنجبیل و شیره انگور
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کف سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی چرب می‌کنیم. آن را کنار می‌گذاریم. آرد، پودر زنجفیل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را کنار می‌گذاریم
مرحله 2کره و شکر را با همزن دستی به مدت 2 دقیقه می‌زنیم تا کاملاً پفی شود. تخم‌مرغ و زردهٔ تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و با حرکت ضربانی مایه را می‌زنیم. زنجفیل خرد شده و زنجفیل رنده شده را به مایه اضافه کرده و باز هم با حرکت ضربانی آنها را مخلوط می‌کنیم تا مایه کاملاً یکدست شود.
مرحله 3مخلوط آرد و شیره انگور را کم کم و یکی در میان داخل مایه می‌ریزیم و مرتباً با همان حرکت مخلوط می‌کنیم به طوری که این تناوب با مخلوط آرد آغاز و با مخلوط آرد تمام شود. پس از اینکه تمامی مواد مخلوط شدند آنقدر آن را می‌زنیم تا کاملاً یکدست و یکپارچه شود
مرحله 4از خمیر به اندازه دایره‌هایی به قطر 2 سانتیمتر برداشته و داخل سینی فر با فاصله 5 سانتیمتر از هم قرار می‌دهیم و روی آنها شکر می‌پاشیم.
مرحله 5سینی فر را به مدت 12 دقیقه در فر داغ می‌گذاریم تا بیسکوییت‌ها پخته و رنگ آنها طلائی- قهوه‌ای شود. سپس آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود و سپس از سینی جدا می‌کنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین