سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکوییت تی بگ

بیسکوییت تی بگ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
شکلاتبه مقدار لازم
بیسکوییت تی بگ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکوییت تی بگ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره را با چاقو خرد میکنیم و با پودر قند مخلوط کرده و با لیسک هم میزنیم تا پودر قند توی کره آب بشه؛
مرحله 2تخم‌مرغ و وانیل شکری را اضافه میکنیم و همزن برقی را روشن‌کرده و مواد را با دور تند هم میزنیم تا مخلوط یکدست و بافتش پوک بشه؛
مرحله 3در این مرحله همزن را خاموش میکنیم و ۱ پ آرد الک شده را قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا خمیر یکدست و جمع بشه؛
مرحله 4روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و خمیر را نازک پهن کرده و با کاتر مستطیل قالب میزنیم و در سینی فر میچینیم؛
مرحله 5با یک چاقوی نوک تیز ۲ گوشه بالایی بیسکوییت ها را به شکل پاکت چای کیسه ای برش داده و در وسط ضلع بالایی بیسکوییت با نوک چاقو یک سوراخ ایجاد میکنیم و سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر میپزیم؛
مرحله 6بعد از پخت مدتی زمان میدیم تا خنک بشن؛ سپس نخ و یا همان اتیکت چای کیسه ای ها را از سوراخ بالای بیسکوییت ها آویزان میکنیم و قسمت پایین بیسکوییت ها را در شکلات آب شده فرو میکنیم؛ میتونین بعد از زدن شکلات بیسکوییت ها را توی یخچال بذارید تا شکلات کمی سفت بشه و سپس سرو میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین