زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳ لیوان |
شکر ۱.۵ لیوان |
کره ۱۷۰ گرم |
بادام ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۲-۱ قطره |
مرحله 1 | ابتدا كره را كه از قبل به دمای محیط رسانده و نرم كرده اید با شكر مخلوط كرده و با همزن بزنید تا صاف و یكدست شوند.سپس وانیل ، 3 تخم مرغ کامل و 1 زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 2 | آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الك كنید تا سبك شده و هوا بخورند و بعد کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه نان یکدست شود سپس بادام ها را اضافه نمایید. |
مرحله 3 | داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه بیسكویت را به صورت مستطیلی داخل ظرف بریزید یا آن را داخل قالب مستطیلی برید، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15تا20دقیقه قرار دهید تا بیسكویت ترد و طلایی شود. |
مرحله 4 | پس از پخت آن را از فر خارج کنید و با چاقو از طول برش های یک اندازه بزنید ( سرعت عمل بالا داشته باشید تا خشک نشود ) . |
مرحله 5 | بیسكویت های برش خورده را ته سینی فر بچینید و مجدد 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح آن کاملا خشک و ترد شود سپس از فر خارج کنید. |