سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی بیسکویت کنتوسی

بیسکویت کنتوسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
کره ۱۷۰ گرم
بادام ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۲-۱ قطره
بیسکویت کنتوسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت کنتوسی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا كره را كه از قبل به دمای محیط رسانده و نرم كرده اید با شكر مخلوط كرده و با همزن بزنید تا صاف و یكدست شوند.سپس وانیل ، 3 تخم مرغ کامل و 1 زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 2آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الك كنید تا سبك شده و هوا بخورند و بعد کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه نان یکدست شود سپس بادام ها را اضافه نمایید.
مرحله 3داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه بیسكویت را به صورت مستطیلی داخل ظرف بریزید یا آن را داخل قالب مستطیلی برید، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15تا20دقیقه قرار دهید تا بیسكویت ترد و طلایی شود.
مرحله 4پس از پخت آن را از فر خارج کنید و با چاقو از طول برش های یک اندازه بزنید ( سرعت عمل بالا داشته باشید تا خشک نشود ) .
مرحله 5بیسكویت های برش خورده را ته سینی فر بچینید و مجدد 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح آن کاملا خشک و ترد شود سپس از فر خارج کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین