سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکویت کدو حلوایی

بیسکویت کدو حلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغن کانولا ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲ پیمانه
سرکه سیب ۱ قاشق مربا خوری
شیر ۳/۴ پیمانه
پوره کدو حلوایی ۱/۲ پیمانه
کره ۵ قاشق غذا خوری
شکر ۳/۴ پیمانه
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
هل ۱/۲ قاشق مربا خوری
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق مربا خوری
وانیل‏به مقدار لازم
شیر ۲ قاشق غذا خوری
بیسکویت کدو حلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت کدو حلوایی
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید.
مرحله 2 سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ببُـرد. سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
مرحله 4 در کاسه ای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله 5 مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دست های کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.
مرحله 6آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد. کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.
مرحله 7کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید.
مرحله 8 لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد.
مرحله 9مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین