سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ بیسکویت های پنیری

بیسکویت های پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۸۵ گرم
پیازچه ۲ عدد
کره ۷ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم
شیر (بدون چربی) ۳/۴ فنجان
بیسکویت های پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت های پنیری
روش ساخت
مرحله 1فر رو روشن کرده روی 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) میذاریم.
مرحله 2تو یه کاسه بزرگ، آرد، فلفل قرمز، فلفل سیاه، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و کنار میذاریم.
مرحله 3کره رو به قطعات کوچکتر تقسیم میکنیم و اگر گرم شده بود، تو یه کاسه ریخته و حدودا 10 دقیقه تو فریزر میذاریم، بعد به کارمون ادامه میدیم.
مرحله 4کره رو با مخلوط آرد، ترکیب میکنیم تا کاملا پوشیده از آرد بشه و اگر مجددا گرم شد، چند دقیقه تو فریزر میذاریم.
مرحله 5پیازچه و پنیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کاملا پوشیده از آرد بشن.
مرحله 6شیر رو اضافه کرده، با دست مخلوط مکنیم تا کاملا مخلوطمون یکدست بشه. اگر بیش از این نیاز به شیر بود، باید خیلی محتاطانه مقدار کمی شیر اضافه کنید اما نه بیش از حد که خمیر رقیق بشه.
مرحله 7سطح مورد نظر رو با 2 قاشق آرد میپوشونیم و خمیر رو روی سطح مورد نظر پهن کرده، یکی دو بار (نه بیشتر) ورز میدیم.
مرحله 8خمیر رو به اندازه مربع 20 در 20 سانتیمتر در میاریم و به اندازه مربعهای 5 در 4 سانتیمتری برش میزنیم.
مرحله 9خمیرها رو بمدت 12 تا 16 دقیقه تو فر میذاریم تا طلایی شده و بیسکوییت ها آماده بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین