زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۸۵ گرم |
پیازچه ۲ عدد |
کره ۷ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری |
آرد ۲۵۰ گرم |
شیر (بدون چربی) ۳/۴ فنجان |
مرحله 1 | فر رو روشن کرده روی 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) میذاریم. |
مرحله 2 | تو یه کاسه بزرگ، آرد، فلفل قرمز، فلفل سیاه، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و کنار میذاریم. |
مرحله 3 | کره رو به قطعات کوچکتر تقسیم میکنیم و اگر گرم شده بود، تو یه کاسه ریخته و حدودا 10 دقیقه تو فریزر میذاریم، بعد به کارمون ادامه میدیم. |
مرحله 4 | کره رو با مخلوط آرد، ترکیب میکنیم تا کاملا پوشیده از آرد بشه و اگر مجددا گرم شد، چند دقیقه تو فریزر میذاریم. |
مرحله 5 | پیازچه و پنیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کاملا پوشیده از آرد بشن. |
مرحله 6 | شیر رو اضافه کرده، با دست مخلوط مکنیم تا کاملا مخلوطمون یکدست بشه. اگر بیش از این نیاز به شیر بود، باید خیلی محتاطانه مقدار کمی شیر اضافه کنید اما نه بیش از حد که خمیر رقیق بشه. |
مرحله 7 | سطح مورد نظر رو با 2 قاشق آرد میپوشونیم و خمیر رو روی سطح مورد نظر پهن کرده، یکی دو بار (نه بیشتر) ورز میدیم. |
مرحله 8 | خمیر رو به اندازه مربع 20 در 20 سانتیمتر در میاریم و به اندازه مربعهای 5 در 4 سانتیمتری برش میزنیم. |
مرحله 9 | خمیرها رو بمدت 12 تا 16 دقیقه تو فر میذاریم تا طلایی شده و بیسکوییت ها آماده بشه. |