سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی بیسکویت مرسین

بیسکویت مرسین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
کره ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۱۶۰ گرم
وانیل‏ ۲ قاشق چای خوری
آرد ۲۴۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
توت ۹۰ گرم
شیر ۱.۵ قاشق غذا خوری
شکلات سفید ۶۰ گرم
پودر نارگیلبه مقدار لازم
بیسکویت مرسین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت مرسین
روش ساخت
مرحله 1پودر شکر، کره، وانیل را در غذا ساز ریخته خوب مخلوط کنید.
مرحله 2آرد گندم، آرد برنج و نشاسته را چند بار از الک رد کرده به مواد کره ای افزوده دستگاه را باری دیگر روشن کرده آنقدر مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
مرحله 3توت خشک و شیر را افزوده خمیر را روی میز آرد پاشی شده قرار داده ورز دهید تا کاملا نرم و صاف شود.
مرحله 4خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده بوسیله انگشتانتان خمیر را تبدیل به دو استوانه با قطر ۶ سانت تبدیل کرده خمیر را به آرامی لای کاغذ روغنی بپیچید.
مرحله 5به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. فر را با درجه حرارت ۱۶۰ روشن کنید تا داغ شود.
مرحله 6روی  سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده، خمیر نیمه منجمد را بوسیله چاقو با فاصله دو سانت ببرید. روی سینی فر با رعایت فاصله چیده در فر بمدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه قراردهید تا بپزد.
مرحله 7تزیین:شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده حاشیه بیسکویت مرسین سرد شده را شکلات زده در پودر نارگیل فرو کرده  روی کاغذ روغنی بگذارید تا شکلات کاملا ببندد. سپس سرو  کنید. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین