زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۲۰۰ گرم |
پودر شکر ۱۶۰ گرم |
وانیل ۲ قاشق چای خوری |
آرد ۲۴۰ گرم |
آرد برنج ۵۰ گرم |
نشاسته ذرت ۴۰ گرم |
توت ۹۰ گرم |
شیر ۱.۵ قاشق غذا خوری |
شکلات سفید ۶۰ گرم |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پودر شکر، کره، وانیل را در غذا ساز ریخته خوب مخلوط کنید. |
مرحله 2 | آرد گندم، آرد برنج و نشاسته را چند بار از الک رد کرده به مواد کره ای افزوده دستگاه را باری دیگر روشن کرده آنقدر مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود. |
مرحله 3 | توت خشک و شیر را افزوده خمیر را روی میز آرد پاشی شده قرار داده ورز دهید تا کاملا نرم و صاف شود. |
مرحله 4 | خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده بوسیله انگشتانتان خمیر را تبدیل به دو استوانه با قطر ۶ سانت تبدیل کرده خمیر را به آرامی لای کاغذ روغنی بپیچید. |
مرحله 5 | به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. فر را با درجه حرارت ۱۶۰ روشن کنید تا داغ شود. |
مرحله 6 | روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده، خمیر نیمه منجمد را بوسیله چاقو با فاصله دو سانت ببرید. روی سینی فر با رعایت فاصله چیده در فر بمدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه قراردهید تا بپزد. |
مرحله 7 | تزیین:شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده حاشیه بیسکویت مرسین سرد شده را شکلات زده در پودر نارگیل فرو کرده روی کاغذ روغنی بگذارید تا شکلات کاملا ببندد. سپس سرو کنید. نوش جان |