سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکویت شیشه ای

بیسکویت شیشه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۵ نفر
مواد لازم
آرد ۲.۵ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
آببه مقدار لازم
بیسکویت شیشه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت شیشه ای
روش ساخت
مرحله 1اول به مایه بیسکوئیت نیاز داریم:
مرحله 2اول شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط میکنیم تا روشن تر شه و کمی پف کنه،
مرحله 3تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم
مرحله 4آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر یکدست بشه
مرحله 5خمیر رو بین دو لایه نایلون با وردنه پهن میکنیم و حداقل نیم ساعت داخل یخچال میذاریم
مرحله 6فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میذاریم گرم شه، آب نباتهای رنگی رو خرد میکنیم (یا داخل یه نایلون به کمک گوشت کوب یا پشت قاشق، یا داخل مخلوط کن)
مرحله 7برای برش زدن خمیر حداقل به دو سایز کاتر هم شکل نیاز داریم، مثل شکل زیر برش میزنیم و قسمت کوچکتر رو با احتیاط خارج میکنیم
مرحله 8خمیر بریده شده رو روی کاغذ روغنی که روی سینی فر باز کردیم میذاریم و قسمت خالی وسطش رو با آب نبات رنگی خرد شده پرمیکنیم، سعی میکنیم زیاد به لبه های خمیر نچسبه
مرحله 9بعد از آماده شدن تمام شیرینی ها سینی رو داخل فر میذاریم و حدود 7-8 دقیقه میپزیم تا آب نباتها هم ذوب بشن و کل حفره رو پرکنن
مرحله 10 (تا جایی که بیسکوئیت ها کاملا سرد نشدن از قالب جداشون نکنین!)و بعد هم به دلخواه تزئین کنین
مرحله 11حالا ایده های دیگه ای که میتونین ازشون استفاده کنین رو ببینین
مرحله 12اینم یک مدل دیگر
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین