سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکویت سیب کاراملی

بیسکویت سیب کاراملی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹ نفر
مواد لازم
کره ۱۱۵ گرم
پودر بیسکویت ۱ بسته
تخم مرغ ۱ عدد
سیب ۱ فنجان
کارامل ۳/۴ فنجان
آرد ۳۰ گرم
کره ۱۱۵ گرم
پودر بیسکویت ۱ بسته
تخم مرغ ۱ عدد
سیب ۱ فنجان
کارامل ۳/۴ فنجان
آرد ۳۰ گرم
بیسکویت سیب کاراملی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت سیب کاراملی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب 22 در 33 سانتیمتری را با اسپری چرب کنید.
مرحله 2در یک کاسه بزرگ، کره را خرد کرده و با پودر بیسکوییک به وسیله چنگال مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا گوله گوله شود.
مرحله 31.5 فنجان از خمیر را کنار بگذارید و باقی خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید.
مرحله 4سیب ها را روی نان پخش کنید. در یک کاسه کوچک کارامل و آرد را مخلوط کنید و روی سیب ها بریزید و دوباره به مدت 20-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته و طلایی شود و بعد به مدت دو ساعت اجازه دهید کاملا خنک شود
مرحله 5سپس آن را به نه تکه کات کنید و سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین