سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی بیسکویت جو پرک

بیسکویت جو پرک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱۰۰ گرم
جو پرک ۲۲۵ گرم
شکر ۶۵ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
پودر هلبه مقدار لازم
بیسکویت جو پرک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت جو پرک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا جو پرک را آسیاب کنید و آنرا با شکر دانه ریز که ترجیحا یکبار آسیاب کرده اید مخلوط کنید، سپس آرد و پودر هل و کره ذوب شده را اضافه کنید.
مرحله 2تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرفی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس به مواد قبلی اضافه کنید.
مرحله 3همه مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید و در کیسه فریزر قرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله 4سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به قطر 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و با فاصله کمی در سینی فر بچینید.
مرحله 5سینی را برای 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 قرار دهید.در صورت تمایل کمی گریل کنید تا روی بیسکویت هم طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین