سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکویت بادام زمینی و شکلات

بیسکویت بادام زمینی و شکلات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
شکلات شیری ۷۰۰ گرم
یخبه مقدار لازم
کره ۱ فنجان
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
خاک قند ۱/۴ فنجان
کره ۸ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
خاک قند ۳/۴ فنجان
آرد ۱/۳/۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیسکویت بادام زمینی و شکلات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت بادام زمینی و شکلات
روش ساخت
مرحله 1در ظرفی تخم مرغ و وانیل را خوب هم می زنیم.
مرحله 2آرد و نمک و خاکه قند و بیکینگ پودر را در مخلوط کن یا غذاساز با تیغ خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 3تکه های کره را اضافه وبا روشن کردن دستگاه مخلوط می کنیم طوری که ترکیب حالت شن پیدا کند.
مرحله 4تخم مرغ هم زده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر به صورت گلوله ای در کنار ظرف غذاساز جمع بشه.
مرحله 5خمیر رو از ظرف درمیاریم و روی سطح تمیزی به صورت ۲ تا لوله به قطر ۵ سانتی شکل میدیم.
مرحله 6 لوله هارو با سلوفون یا پلاستیک می پوشونیم و نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا کره سرد و خمیر سفت بشه.
مرحله 7بعد از نیم ساعت خمیر رو از یخچال درمیاریم. در این مرحله اگر لوله های خمیر شکل گرد خودشون رو از دست داده باشند دوباره به خمیر شکل می دیم و برای مدتی در یخچال می گذاریم تا سفت بشه.
مرحله 8فر را با درجه ۳75 فارنهایت روشن می کنیم و طبقه فلزی رو در قسمت وسط قرار می دیم.
مرحله 9لوله های خمیر رو به شکل دایره هایی به ضخامت نیم سانت برش می زنیم و به فاصله در سینی فر می چینیم
مرحله 10سینی رو در طبقه وسط فر قرار میدیم به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا بیسکویت ها طلایی شوند.
مرحله 11سینی رو از فر خارج کرده بیسکویت ها رو روی یک صفحه سیمی می چینیم تا زیرشون خمیر نشه.
مرحله 12اگر اندازه فر کوچیک باشه ممکنه مجبور بشیم بیسکویت ها رو در چند نوبت بپزیم.
مرحله 13در حالی که بیسکویت ها درحال پختن هستند کرم بادام زمینی رو از مخلوط کردن کره بادام زمینی و خاکه قند و وانیل آماده می کنیم.
مرحله 14با استفاده از کارد ۱/۲ ق چ از کرم رو روی هر بیسکویت می مالیم
مرحله 15در مورد روکش این بیسکویت در دستورش خیلی مفصل راجع به دمای شکلات توضیح داده که حتما" نیاز به این داره که دماسنج داخل شکلات باشه
مرحله 16در یک کاسه بزرگ آب و یخ درست می کنیم.
مرحله 17در قابلمه دیگری حدود ۲ سانت آب می ریزیم روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد.
مرحله 18حرارت رو خاموش می کنیم. ۵۰۰ گرم شکلات رو در ظرف کوچکی روی بخار آب می گیریم و هم می زنیم تا به دمای 118 فارنهایت ( حدود ۵۰ درجه سلسیوس) برسه. قابلمه شکلات نباید با سطح آب تماس داشته باشه و فقط با بخار آب گرم بشه.
مرحله 19ظرف شکلات رو از روی بخار بر می داریم و ۲۰۰ گرم شکلات باقیمانده رو داخلش حل می کنیم تا دمای شکلات به ۸۰ درجه فارنهایت( حدود ۲۶ درجه سلسیوس) برسه.
مرحله 20وقتی تمام شکلات آب شد با استفاده از آب یخ و گذاشتن ظرف شکلات داخل اون شکلات رو سرد می کنیم و دوباره روی بخار می گیریم تا به ۸۶ درجه فارنهایت (۳۰ درجه سلسیوس ) برسه
مرحله 21در نهایت شکلاتی که استفاده می کنیم باید دمای حدود ۳۰ درجه سلسیوس داشته باشه و هر وقت سرد شد روی بخار گرمش می کنیم.
مرحله 22برای آزمایش اینکه شکلات خوب درست شده یک لایه نازک روی کاغذ روغنی می مالیم و ۳ دقیقه در یخچال می گذاریم تا ببنده.اگر سطح شکلات ترک نخورد وصاف و یکدست موند یعنی خوبه
مرحله 23با استفاده از یک چنگال بیسکویت کرم مالیده رو توی شکلات می زنیم و روی یک سینی که از قبل کاغذ روغنی پهن کردیم قرار می دیم.
مرحله 24۲۰ دقیقه در دمای اتاق می گذاریم تا ببنده و تا ۱ هفته در ظرف دردار و در دمای اتاق و تا یک ماه در فریزر قابل نگه داشتنه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین