سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک بیسکویت انجیری

بیسکویت انجیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شکر ۳ پیمانه
آرد ۸ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
بیکینگ پودر ۷ قاشق چای خوری
روغن ۲ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر (پرچرب) ۲ پیمانه
انجیر ۱.۵ کیلوگرم
کشمش ۴۵۰ گرم
دارچین ۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
پرتقال ۱ عدد
سیب ۱ عدد
گردو ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
بیسکویت انجیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکویت انجیری
روش ساخت
مرحله 1شکر و روغن جامد را با هم مخلوط کنید تا محصول نرمی به دست بیاید. تخم‌مرغ‌ها، وانیل و نمک را اضافه کنید.
مرحله 2آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا نرم و انعطاف‌پذیر شود. برای رسیدن به درجه انعطاف‌پذیری مطلوب به آن شیر اضافه کنید.
مرحله 3روش تهیه مايه انجيری لای بیسکویت: انجیر، پرتقال و سیب را به قطعات کوچکی ببرید؛ انجیر‌ها، کشمش، پرتقال و سیب را در مخلوط کن بریزید. اگر مخلوط بیش از حد خشک یا غلیظ شد، می‌توانید 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید.
مرحله 4ادویه‌ها، شکر و گردو‌ی خرد شده را هم به مخلوط اضافه کنید. البته به جاي اضافه كردن در مخلوط كن ،مي توانيد آن‌ها را روی مخلوط پخش کرده و با دست ورز دهید .اين مايه در واقع مايه انجيري داخل اين بيسكويت هاست.
مرحله 5فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.کمی از خمیر را با وردنه باز کنید. مايه انجيري را با قاشق مرباخوري در یک ردیف روي خمير بريزيد .
مرحله 6حالا خمیر را با دقت روی مايه انجيري تا كنيد به طوری که مايه داخل خمير قرار گرفته و بيرون نريزد. وقتي اين كار را با همه خمير انجام داديد، آن‌ها را روی سینی شیرینی‌پزی چرب شده قرار داده و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر با همان دماي 190 درجه بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین