زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
کره ۱ پیمانه |
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای کرم0 |
کره ۱/۲ پیمانه |
پودر قند ۲ پیمانه |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | کره و شکر رو با همزن میزنیم تا یکدست کرمی بشه و به رنگ روشن دربیاد |
مرحله 2 | تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا همه ی مواد خوب مخلوط شوند |
مرحله 3 | توی ظرف دیگر آرد + پودر کاکائو + نمک + بیکینگ پودر رو خوب با مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | مواد خشک رو به تدریج به مواد کرهمون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یک نواختی به دست بیاد. |
مرحله 5 | خمیر رو دوقسمت میکنیم و تو سلفون میپیچیم و نیم ساعت توی یخچال میذاریم تا استراحت کنه. |
مرحله 6 | بعد از نیم ساعت خمیر رو از یخچال درمیاریم و هر قسمت رو بین تو تکه کاغذ روغنی میذاریم و با وردنه بازش میکنیم. |
مرحله 7 | وقتی ضخامتی حدود نیم سانت رسید، با قالب کوکی خمیر رو قالب میزنیم. |
مرحله 8 | ودر سینی فر بچینید و در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه تا پخته بشه. |
مرحله 9 | برای فیلینگ(کرم): کره،شیر،وانیل ونمک رو با همزن خوب بزنید تا یکدست کرمی و روشن بشه |
مرحله 10 | پودر قند رو به تدریج اضافه کنید و ابتدا با دور کند و بعد با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست بشه و حالت خامه پیدا کنه |
مرحله 11 | با قاشق یا قیف مقداری از فیلینگ رو روی هر بیسکوئیت بذارید و یه بیسکوئیت دیگر روش قرار بدید. نوش جان :) |