سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کلوچه و کوکی بیسکوئیت اریو (Oreo)

بیسکوئیت اریو (Oreo)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم0
کره ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ پیمانه
شیر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
بیسکوئیت اریو (Oreo)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکوئیت اریو (Oreo)
روش ساخت
مرحله 1کره و شکر رو با همزن میزنیم تا یکدست کرمی بشه و به رنگ روشن دربیاد
مرحله 2تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا همه ی مواد خوب مخلوط شوند
مرحله 3توی ظرف دیگر آرد + پودر کاکائو + نمک + بیکینگ پودر رو خوب با مخلوط میکنیم
مرحله 4مواد خشک رو به تدریج به مواد کره‌مون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یک نواختی به دست بیاد.
مرحله 5خمیر رو دوقسمت میکنیم و تو سلفون می‌پیچیم و نیم ساعت توی یخچال میذاریم تا استراحت کنه.
مرحله 6بعد از نیم ساعت خمیر رو از یخچال درمیاریم و هر قسمت رو بین تو تکه کاغذ روغنی میذاریم و با وردنه بازش میکنیم.
مرحله 7وقتی ضخامتی حدود نیم سانت رسید، با قالب کوکی خمیر رو قالب میزنیم.
مرحله 8ودر سینی فر بچینید و در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه تا پخته بشه.
مرحله 9برای فیلینگ(کرم): کره،شیر،وانیل ونمک رو با همزن خوب بزنید تا یکدست کرمی و روشن بشه
مرحله 10پودر قند رو به تدریج اضافه کنید و ابتدا با دور کند و بعد با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست بشه و حالت خامه پیدا کنه
مرحله 11با قاشق یا قیف مقداری از فیلینگ رو روی هر بیسکوئیت بذارید و یه بیسکوئیت ‌دیگر روش قرار بدید. نوش جان :)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین