سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک بیسکو کیک

بیسکو کیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پودر قند ۲۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
آرد ۴۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
بیسکو کیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکو کیک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند سه دقیقه با هم زن میزنیم تا یکدست شوند بعد وانیل و تخم مرغ و اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم آردو بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه میکنیم .
مرحله 2و با دست ورز میدیم امکان داره آرد از مقدار اصلی بیشتر احتیاج بشه خمیرو ورز میدیم تا جاییکه به دست نچسبه بعد از ورز دادن خمیر را داخل پلاستیک فریزر گذاشته و بمدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.
مرحله 3بعد از نیم ساعت خمیرو با وردنه باز کرده و کاتر مورد نظرو روی خمیر گذاشته(من عدد و کشیدم و برش دادم و روی خمیر گذاشتم از کاتر خاصی استفاده نکردم)و برش میدهیم و بمدت بیست دقیقه با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر میگذاریم.من برای هر کدوم از اعدداد دوبار بیسکوییت آماده کردم.
مرحله 4خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیره بعد روی لایه اول با ماسوره(سلیقه ای هست)من خامه رو داخل قیف ریختم و یه مقدار سر قیف رو بریدم و بیسکو کیکم رو با خامه پوشوندم .
مرحله 5بعد از آماده سازی لایه اول بیسکو کیک رو داخل یخچال قرار میدهیم تا کمی خامه سفت شود و بعد از سفت شدن لایه دوم رو قرار میدهیم و خامه میزنیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزیین میکنین.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین