زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قند ۲۰۰ گرم |
کره ۲۵۰ گرم |
آرد ۴۰۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
مرحله 1 | ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند سه دقیقه با هم زن میزنیم تا یکدست شوند بعد وانیل و تخم مرغ و اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم آردو بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه میکنیم . |
مرحله 2 | و با دست ورز میدیم امکان داره آرد از مقدار اصلی بیشتر احتیاج بشه خمیرو ورز میدیم تا جاییکه به دست نچسبه بعد از ورز دادن خمیر را داخل پلاستیک فریزر گذاشته و بمدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم. |
مرحله 3 | بعد از نیم ساعت خمیرو با وردنه باز کرده و کاتر مورد نظرو روی خمیر گذاشته(من عدد و کشیدم و برش دادم و روی خمیر گذاشتم از کاتر خاصی استفاده نکردم)و برش میدهیم و بمدت بیست دقیقه با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر میگذاریم.من برای هر کدوم از اعدداد دوبار بیسکوییت آماده کردم. |
مرحله 4 | خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیره بعد روی لایه اول با ماسوره(سلیقه ای هست)من خامه رو داخل قیف ریختم و یه مقدار سر قیف رو بریدم و بیسکو کیکم رو با خامه پوشوندم . |
مرحله 5 | بعد از آماده سازی لایه اول بیسکو کیک رو داخل یخچال قرار میدهیم تا کمی خامه سفت شود و بعد از سفت شدن لایه دوم رو قرار میدهیم و خامه میزنیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزیین میکنین. |