سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک بیسکو کیک با عسل

بیسکو کیک با عسل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
عسل ۲۰ گرم
تخم مرغ ۱۲۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۵۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه قنادی ۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
بیسکو کیک با عسل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بیسکو کیک با عسل
روش ساخت
مرحله 1کره و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود ؛ عسل وانیل و تخم مرغها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید
مرحله 2در انتها آرد ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید ، خمیر نباید چسبنده و یا خشک باشد .خمير را داخل نایلون يكساعت در يخچال استراحت دهيد.
مرحله 3فر را روى دماى ١٦٠ درجه سانتى گراد روشن نماييد. خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را روى کاغذ روغنی به كمك وردنه به ضخامت ٣ ميلى متر باز کنید.
مرحله 4و الگوى خود را روي آن قرار داده و به کمک چاقو بُرش دهيد و اضافات خمير را گرفته و با همان کاغذ روغنی به سينى انتقال دهيد و به مدت تقريبىِ ۱۲ دقيقه بپزید.
مرحله 5در اين مرحله اگر خمير بيش از حد گرم شده آن را در يخچال قرار دهيد و بعد از سرد شدن داخل فر بگزاريد. بعد از اطمينان از پُخت سينى را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كاملا خُنك شود.
مرحله 6خمیر را روی سینی و یا تخته بگذارید و کرم مورد نظر یا خامه را به کمک سر قیف ساده روی سطح بیسکویت پایپ کنید
مرحله 7لایه بعدی بیسکویت را قرار داده و دوباره کرم بزنید تا انتها.... لایه آخر را بعد از کرم زدن با میوه و گلها و شکلات تزئین کنید ( به دلخواه )
مرحله 8برای کرم پنیری : ۵۰۰ گرم خامه فرم دهید و بعد ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه به آن اضافه کنید و بعد استفاده کنید . ( در صورت دلخواه اسانس نیز بزنید ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین