زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت بوقلمون ۱ تکه |
پیاز ۱ عدد |
حبه سیر ۳ حبه |
هویج ۱ عدد |
عصاره مرغ ۳ عدد |
رب اناربه مقدار لازم |
زردچوبهبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری |
دانه انار ۳ قاشق غذا خوری |
زرشک ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پس از شستن گوشت بوقلمون آن را در ظرف مناسب قرار داده و تا سه چهارم ظرف پر از آب کنید. پیاز را پوست کنده و برش داده در قابلمه بریزید. |
مرحله 2 | هویج را پوست کنده و حلقه حلقه کنید و داخل قابلمه بریزید. سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید. زردچوبه، و پودر سیر به مقدار لازم اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید. کمی نمک هم میتوانید اضافه کنید اما نباید زیاد باشد چون مانع از پختن گوشت میشود. |
مرحله 3 | اجازه دهید گوشت به مدت ۲.۵ تا ۳ ساعت بپزد. در تابه دیگری مقداری روغن یا کره ریخته و رب انار را کمی در آن تفت دهید. زرشک و دانه های انار را هم افزوده و کمی تفت دهید. سپس بوقلمون را پس از آبکشی در تابه قرار دهید و با روغن و سپس رب انار تفت دهید. |
مرحله 4 | آب بوقلمون را صاف کنید و به آن عصاره را اضافه کنید و در تابه تا نصف آن بریزید. مقداری از عصاره مرغ و کمی نمک هم روی بوقلمون بمالید. پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کنید. نمک هم به مقدار کافی اضافه کنید. |
مرحله 5 | هویج های پخته شده را هم داخل سس بوقلمون بریزید. تعدادی دانه انار و زرشک سرخ شده نیز روی بوقلمون بریزید و اجازه دهید مواد به جوش آید پس از اینکه سس به غلظت رسید در ظرف را بگذارید و اجازه دهید حدود نیم ساعت یا بیشتر، بوقلمون طعم دار شود. نوش جان |