سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده بوقلمون مخصوص با سس رب انار

بوقلمون مخصوص با سس رب انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
گوشت بوقلمون ۱ تکه
پیاز ۱ عدد
حبه سیر ۳ حبه
هویج ۱ عدد
عصاره مرغ ۳ عدد
رب اناربه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
دانه انار ۳ قاشق غذا خوری
زرشک ۱ قاشق غذا خوری
بوقلمون مخصوص با سس رب انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بوقلمون مخصوص با سس رب انار
روش ساخت
مرحله 1پس از شستن گوشت بوقلمون آن را در ظرف مناسب قرار داده و تا سه چهارم ظرف پر از آب کنید. پیاز را پوست کنده و برش داده در قابلمه بریزید.
مرحله 2هویج را پوست کنده و حلقه حلقه کنید و داخل قابلمه بریزید. سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید. زردچوبه، و پودر سیر به مقدار لازم اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید. کمی نمک هم میتوانید اضافه کنید اما نباید زیاد باشد چون مانع از پختن گوشت میشود.
مرحله 3اجازه دهید گوشت به مدت ۲.۵ تا ۳ ساعت بپزد. در تابه دیگری مقداری روغن یا کره ریخته و رب انار را کمی در آن تفت دهید. زرشک و دانه های انار را هم افزوده و کمی تفت دهید. سپس بوقلمون را پس از آبکشی در تابه قرار دهید و با روغن و سپس رب انار تفت دهید.
مرحله 4آب بوقلمون را صاف کنید و به آن عصاره را اضافه کنید و در تابه تا نصف آن بریزید. مقداری از عصاره مرغ و کمی نمک هم روی بوقلمون بمالید. پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کنید. نمک هم به مقدار کافی اضافه کنید.
مرحله 5هویج های پخته شده را هم داخل سس بوقلمون بریزید. تعدادی دانه انار و زرشک سرخ شده نیز روی بوقلمون بریزید و اجازه دهید مواد به جوش آید پس از اینکه سس به غلظت رسید در ظرف را بگذارید و اجازه دهید حدود نیم ساعت یا بیشتر، بوقلمون طعم دار شود. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین