سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترکی بورک

بورک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خمیر یوفکا ۱۲ برگ مثلثی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۳ پیمانه
روغن ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
آویشن ۱/۲ قاشق مربا خوری
زیره ۱ قاشق مربا خوری
تخم خرفهبه مقدار لازم
بورک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بورک
روش ساخت
مرحله 1پياز را پوست كنده، شسته و نگيني خرد كنيد. داخل تابه مقداري روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. پيازها را در روغن داغ ريخته، تفت دهيد. وقتي پيازها خوب طلايي و برشته شدند، گوشت چرخ كرده را به آنها افزوده و با قاشق از هم باز كرده، و سرخ كنيد. ادويه‌جات (نمك، فلفل، آويشن و زيره) را هم به گوشت بيفزاييد تا گوشت حين سرخ شدن مزه‌دار شود.
مرحله 2قارچ‌ها را شسته، ورقه‌اي يا نگيني (به دلخواه) خرد كنيد. وقتي گوشت سرخ شد، قارچ‌ها را هم اضافه كرده، تفت دهيد. حالا نوبت رب گوجه فرنگي است كه با مواد مخلوط شود.
مرحله 3فلفل‌هاي دلمه‌اي را شسته، تخم‌هاي داخل‌شان را بيرون بياوريد و آنها را نگيني خرد كنيد
مرحله 4تخم‌مرغ را شكسته، زرده و سفيده آن را از هم جدا كرده و در ظرف‌هاي جداگانه‌ بريزيد.
مرحله 5به سفيده تخم مرغ، شير و روغن اضافه كرده و با چنگال خوب هم بزنيد. خميرهاي مثلثي يوفكا را روي سطحی صافي بچينيد.و اين مخلوط را با قلم‌موي مخصوص آشپزي روي خميرهاي يوفكا بماليد.
مرحله 6‌حالا با قاشق مقداري از مايه گوشت را برداشته، روي قسمت پهن خمير (قاعده مثلث) بريزيد.
مرحله 7روي مايه گوشت كمي فلفل دلمه‌اي نگيني شده و مقداري پنير پيتزاي رنده شده بريزيد.
مرحله 8از همان قسمتي كه مواد را ريخته‌ايد (قسمت پهن يا قاعده مثلث) نان را از سطح جدا كرده و به آرامي به شكل لوله جمع كنيد؛ طوري كه قسمت نوك مثلث روي رول قرار بگيرد.
مرحله 9زرده تخم‌مرغ را با چنگال خوب بزنيد و بعد با قلم‌موي آشپزي روي نان‌هاي بورك آماده شده بماليد و روي اين لايه چسبناك را كنجد يا تخم خرفه بپاشيد. فر را هم روشن كنيد تا با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم شود.
مرحله 10بورك‌هاي آماده شده را در سيني‌ فر بچينيد. بعد از گرم شدن فر، سيني را در طبقه وسط قرار دهيد و به مدت حدود يك ربع تا 20 دقيقه صبر كنيد تا روي نان‌ها طلايي شود. البته اگر زودتر از اين زمان هم روي نان‌ها طلايي و برشته شد مي‌توانيد فر را خاموش كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین