سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر بورک تن ماهی

بورک تن ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خمیر یوفکابه تعداد لازم
تن ماهی ۱ قوطی
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذا خوری
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
قارچ ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
بورک تن ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بورک تن ماهی
روش ساخت
مرحله 1پیاز را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی سپس سیر، قارچ، گوجه فرنگی خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید تا جایی که مواد آب نداشته باشد
مرحله 2 تن ماهی ) بدون روغن ) و جعفری خرد شده را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوط کنید. ( در نظر داشته باشید تن ماهی را قبلا 20 دقیقه در آب بجوشانید).
مرحله 3خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود.
مرحله 4یک ورق از یوفکا را پهن و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا سطح خمیر مرطوب شود.
مرحله 5کمی از مواد را داخل خمیر قرار دهید، دو طرف خمیر را به داخل تا کنید تا مواد بیرون نریزد، سپس خمیر را رول کنیدو رول های آماده را در ظرف کنار هم بچینید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا سطح خمیرها طلایی شوند ( حدود 20 دقیقه).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین