زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آردبه مقدار لازم |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۲ عدد |
برنج ۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته دم میكنیم . پیازها را خرد کرده و در روغن یا كره کمی تفت میدهیم تا طلایی شود. |
مرحله 2 | گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا كاملا سرخ شود.برنج پختهشده را به این مایه افزوده و هم میزنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش میکنیم. |
مرحله 3 | در ظرف دیگری تخممرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و آرد را كم كم افزوده و هم میزنیم. مجددا آرد میریزیم و ادامه میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. (مقدار آرد راتا جای که خمیر به دست نچسبد بریزید.) |
مرحله 4 | از خمیر چانههایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز میکنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبهها را با دست فشرده میكنیم و شكل میدهیم و آن را در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم. |