سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بورانی و پوره بورانی کنگر

بورانی کنگر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کنگر ۱ کیلوگرم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
سیر ۲ حبه
ماست‏ ۵۰۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
بورانی کنگر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بورانی کنگر
روش ساخت
مرحله 1تیغ های سبز کنگر را به وسیله قیچی گرفته و با 1/2 پیمانه آب و با حرارت ملایم 20 دقیقه زمان دهید تا کاملا بپزد.
مرحله 2پس از سرد شدن کنگر را با نیمی از پیاز داغ ، نمک و فلفل و سیر رنده شده به وسیله گوشت کوب دستی به خوبی بکوبید تا کاملا له شود، با ماست مخلوط و با بقیه پیاز داغ تزئین کنید.
مرحله 3چون کنگر برای برانی له می‌شود نیازی به گرفتن تیغ های نازک آن نیست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین