زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کنگر ۱ کیلوگرم |
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ حبه |
ماست ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تیغ های سبز کنگر را به وسیله قیچی گرفته و با 1/2 پیمانه آب و با حرارت ملایم 20 دقیقه زمان دهید تا کاملا بپزد. |
مرحله 2 | پس از سرد شدن کنگر را با نیمی از پیاز داغ ، نمک و فلفل و سیر رنده شده به وسیله گوشت کوب دستی به خوبی بکوبید تا کاملا له شود، با ماست مخلوط و با بقیه پیاز داغ تزئین کنید. |
مرحله 3 | چون کنگر برای برانی له میشود نیازی به گرفتن تیغ های نازک آن نیست. |