زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست پرچرب ۱ پیمانه |
بادمجان ۳ عدد |
سیر ۲ حبه |
لیمو ترش ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیر را رنده کنید |
مرحله 2 | کبابپز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخشکن قرار دهید. |
مرحله 3 | با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجانها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند |
مرحله 4 | بادمجانها را روی شعله پخشکن یا کبابپز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانیکه پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آنگاه بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند |
مرحله 5 | وقتی بادمجانها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند |
مرحله 6 | بادمجانهای له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جاییکه خوب با یکدیگر مخلوط شوند |
مرحله 7 | سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید. |
مرحله 8 | اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانههای انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید |