زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
اسفناج ۱ لیوان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ لیوان |
آرتیشو ۱ لیوان |
سیر ۱ حبه |
پیاز ۱ عدد |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
ماست ۱ لیوان |
پنیر خامه ای ۱ لیوان |
مرحله 1 | قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پنیر خامه ای ، ماست ، کره و پنیر پارمزان رنده شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد کم کم یکدست شوند |
مرحله 2 | آرتیشو را تمیز کنید و بشویید و خرد نمایید |
مرحله 3 | پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. |
مرحله 4 | پس از اینکه ماست و مواد دیگر یکدست شدند میتوانید اسفناج پخته ، پیاز داغ ، سیر رنده شده و آرتیشو خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید |
مرحله 5 | هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید ( استفاده از سیر سلیقه ای میباشد ). |