سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بورانی و پوره بورانی اسفناج و آرتیشو

بورانی اسفناج و آرتیشو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
اسفناج ۱ لیوان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ لیوان
آرتیشو ۱ لیوان
سیر ۱ حبه
پیاز ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۱ لیوان
بورانی اسفناج و آرتیشو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بورانی اسفناج و آرتیشو
روش ساخت
مرحله 1قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پنیر خامه ای ، ماست ، کره و پنیر پارمزان رنده شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد کم کم یکدست شوند
مرحله 2 آرتیشو را تمیز کنید و بشویید و خرد نمایید
مرحله 3پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
مرحله 4پس از اینکه ماست و مواد دیگر یکدست شدند میتوانید اسفناج پخته ، پیاز داغ ، سیر رنده شده و آرتیشو خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید
مرحله 5هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید ( استفاده از سیر سلیقه ای میباشد ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین