زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
به ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
خلال پسته ۱ استکان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
خلال بادام ۱ استکان |
مرحله 1 | گوشت را چرخ كرده و خوب ورز دهید تا سفت شود.سپس آن را به صورت قلقلی های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ كنید. |
مرحله 2 | به را شسته و به صورت خلال هایی با اندازه دلخواه دراورید و آن را آبپز كنید. |
مرحله 3 | گوشت های سرخ شده را در ظرفی مناسب ریخته و به آن نصف لیوان آب ، خلال پسته و بادام ، شكر ، به و زعفران اضافه كرده و شعله را زیاد كنید تا غذا به جوش آید و سپس شعله را ملایم كنید. |
مرحله 4 | در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و از مواد به صورت لابه لای برنج استفاده كرده و برنج را دم بیندازید. |