زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد ۴-۵ قاشق غذا خوری |
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۴ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
خرما ۲۰ عدد |
گردو ۵ عدد |
مرحله 1 | ابتدا خرماها را هسته گرفته و یک چهارم مغز گردو درون آن قرار دهید و در پودر دارچین غلطانده کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی درآید،سپس باقیمانده پودر دارچین،پودر قند،زعفران سابیده را اضافه کرده هم بزنید. |
مرحله 3 | وبعد شیر و آرد و بکینگ پودر راهم افزوده هم بزنید تا یک خمیر نسبتا شل داشته باشید. |
مرحله 4 | خرماهای آماده شده را درون این سس بغلتانید و در روغن نسبتا داغ سرخ کنید. |