زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور ۲ پیمانه |
برنج ۱ پیمانه |
عدس ۲ پیمانه |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری |
کره ۶۰ گرم |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
مرغ ۴ قطعه |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را نگینی كرده و در كره خوب تفت میدهیم . |
مرحله 2 | سپس عدس را شسته و به همراه رب و ادویه داخل آبكش میریزیم و بعد آن را كمی داخل پیاز تفت میدهیم و بعد از آن با 2 پیمانه آب جوش اجازه میدهیم بپزد. |
مرحله 3 | بلغور را شسته و20 دقیقه با آب جوش خیس میكنیم و بعد از پخت عدس به همراه برنج و زعفران آب كرده وكمی آب (در صورت نیاز)به آن اضافه میكنیم و آن را پس از تبخیر آب دم میكنیم. |
مرحله 4 | مرغ را با افزودنی های دلخواه ابپز كرده و پس از پخت در كره یا روغن خوب سرخ میكنیم و همراه غذا سرو میكنیم. |