سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی بقچه خرما

بقچه خرما
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خرما ۲۰۰-۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۳۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پودر پستهبه مقدار لازم
بقچه خرما
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بقچه خرما
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر را روی حرارت قرار داده تا فقط ولرم شود.
مرحله 2از روی حرارت برداشته, کره و روغن را اضافه کرده. هم زده و در آخر آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مرحله 3خمیر را یک ساعت استراحت میدهیم, و پس از آن خمیر را روی تخته کار باز کرده و به صورت مربع های4*4 برش میدهیم و خرماهایی که هسته اش را در آورده و گردو گذاشته ایم, وسط آن میگذاریم.
مرحله 4دو طرف خمیر را روی هم قرار داده و با زعفران و زرده تخم مرغ رومال میکنیم.
مرحله 5با پودر پسته تزیین کرده و سینی را در طبقه ی وسط فر با درجه ی 160 سانتی گراد, به مدت 20تا 25 دقیقه بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین