زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
بادمجان ۵ عدد |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
جعفری ۳ قاشق سوپ خوری |
پنیر پیتزا ۱/۴ پیمانه |
بادمجان ۱ عدد |
مرحله 1 | بادمجانها را با پوست بشویید و برشهای ناز ک طولی بزنید. قسمت هایی از بادمجان را هم ریز و نگینی خرد کنید. به بادمجان ها نمک بزنید و به مدت 10 دقیقه کناری بگذارید سپس آنها را بشویید و خشک کنید |
مرحله 2 | برای آماده کردن مواد داخل بادمجان، ابتدا پیاز را کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و بعد از کمی سرخ کردن، ادویه، فلفل، نمک و رب گوجهفرنگی را بیفزایید. |
مرحله 3 | پس از مخلوط کردن و تفت دادن مواد، بادمجانهای ریز شده و فلفلهای دلمهای ریز شده را هم بیفزایید. سپس یک سوم پیمانه آب هم به مواد اضافه کنیدو به مدت 5 تا 6 دقیقه زمان دهید تا مواد بپزند. در آخر پخت جعفری خرد شده را هم افزوده، هم بزنید.سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | بادمجانهای ورقه شده را در روغن کم سرخ کنید. قالبهای کاپ کیک را آماده کرده، ورقههای بادمجان را در قالب به صورتی بچینید که لبههای آنها روی هم قرار بگیرند. بههمین ترتیب چیدن بادمجانها را در قالب ادامه ادامه دهید. بعد از آن با قاشق از مواد گوشتی خنک شده بردارید و وسط بادمجانها بریزید. کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و لبههای بادمجان را روی پنیر برگردانید. |
مرحله 5 | به همین صورت تمام قالب را پر کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب را در فر به مدت 25 دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت بادمجان ها را در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه تزیین کنید. |