زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۸ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام ۳/۴ پیمانه |
آرد کامل ۲/۱/۴ پیمانه |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۱ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری |
عصاره بادام ۱/۴ قاشق چای خوری |
رویال آیسینگبه مقدار لازم |
رنگ غذابه مقدار لازم |
مرحله 1 | در غذاساز بادام های بوداده را پودر کنید. در یک کاسه کوچک، پودر بادام، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم زن برقی هم بزنید تا پف کنند. تخم مرغ، وانیل، پوست لیمو و عصاره بادام را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به تدریج، مخلوط آرد را اضافه کنید. |
مرحله 3 | خمیر به دست آمده را دو نیم کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت کمتر از یک سانتی متر پهن کنید. با استفاده از کاتر شیرینی، مربع های 7 سانتی متری برش دهید. |
مرحله 5 | آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید و به مدت 8 تا 12 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شوند. |
مرحله 6 | رویال آیسینگ را به روش زیر تهیه کنید و آن را به رنگ های مختلف در بیاورید و روی کیک ها بمالید. آنها را دو ساعت کنار بگذارید تا خشک شوند. سپس دوباره آیسینگ را به شکل های مختلف روی کوکی ها قرار دهید و یک ساعت کنار بگذارید تا کاملا خشک شود. |
مرحله 7 | برای تهیه رویال آیسینگ، 450 گرم پودر قند، 3 قاشق غذاخوری پودر مرینگ، نصف قاشق چایخوری پتاسیم بی تارترات، نصف پیمانه آب گرم و یک قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید. |
مرحله 8 | برای تهیه آن، در کاسه همزن، پودر شکر، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با هم مخلوط کنید. سپس آب و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 10 دقیقه خوب هم بزنید تا شبیه کف و خامه شود. سپس آن را 48 ساعت در یخچال نگهدارید. |