زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۵۵ گرم |
توت سیاه ۱۷۰ گرم |
بستنی ۲ فنجان |
بستنی ۴ فنجان |
خامه ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | بستنی انبه و بستنی وانیلی را به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | در این حین توت سیاه، شکر و خامه را داخل دستگاه مخلوط کن پوره کنید تا یکدست شوند سپس از داخل یک صافی به یک کاسه رد کنید. جامدات باقیمانده روی صافی را دور بریزید. |
مرحله 3 | بستنی را به مدت 20 الی 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود سپس هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. |
مرحله 4 | داخل یک تابه یا قالب روغن بمالید. سپس یک تکه از کاغذ روغنی را ببرید و کف تابه قرار دهید و حداقل از هر طرف کاغذ 7.5 سانتیمتر بیرون باشد. |
مرحله 5 | قالب را با قاشق از بستنی پر کنید و بعد با ته قاشق فشار دهید و فضای خالی داخل بستنی را با پوره توت پر کرده و روی آن را صاف کنید و با پشت قاشق به سمت پایین فشار دهید. |
مرحله 6 | سپس کاغذ روغنی را تا کنید روی بستنی. حداقل به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 7 | به وسیله یک چاقوی تیز بستنی را از دور قالب جدا کنید سپس کاغذ روغنی را باز کنید و بستنی را به یک بشقاب بزرگ انتقال دهید. |
مرحله 8 | کاغذ را دور بیندازید و بستنی ها را به ضخامت 1.5 سانتیمتر از عرض تکه کنید. |