زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱ فنجان |
شکر ۱۷۰ گرم |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
توت فرنگی ۳ فنجان |
مرحله 1 | آب، شکر و آبلیمو را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا اینکه شکر کاملا آب شود. |
مرحله 2 | سه فنجان توت فرنگی را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید تا مواد یکدست شود سپس مخلوط آبلیمو و شکر را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. |
مرحله 3 | مواد را داخل یک تابه نچسب بریزید و به مدت 25 دقیقه در فریزر قرار دهید تا دور آن یخ بزند. |
مرحله 4 | یخمک را به وسیله یک چنگال هم بزنید و دوباره داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند. |
مرحله 5 | به مدت یک ساعت و نیم یخمک را هر 20 دقیقه الی 30 دقیقه هم بزنید سپس از داخل قالب یا تابه بترشاید و به صورت تکه های کریستالی دربیاورید. |
مرحله 6 | دوباره روی آن را بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید. سپس یخمک را داخل کاسه بریزید و با تکه های توت فرنگی سرو کنید. |