زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۲۸۰ گرم |
خامه ۵۳۰ گرم |
نمک دریایی ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ۱ فنجان |
تخم مرغ ۳ عدد |
مرحله 1 | 225 گرم شکر را داخل قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید و با چنگال هم بزنید تا شکر کاملا گرم شود و اینکه شروع به آب شدن بکند سپس بگذارید بپزد. |
مرحله 2 | قابلمه را کم و بیش بچرخانید تا اینکه شکر کاملا آب شده و به رنگ کهربایی تیره دربیاید. |
مرحله 3 | 60 گرم خامه را اضافه کنید و بپزید تا اینکه همه کارامل آب شود. |
مرحله 4 | سپس به یک کاسه انتقال دهید و با نمک و وانیل مخلوط کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. |
مرحله 5 | در این حین، شیر را بجوشانید و باقیمانده خامه و شکر را به آن اضافه کنید و به جوش آورید و آرام هم بزنید. |
مرحله 6 | تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ هم بزنید. |
مرحله 7 | سپس نصف مخلوط شیر داغ را به آن آرام اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد آن ها را به قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط قرار دهید و با یک قاشق چوبی آرام هم بزنید تا اینکه داغ شود ولی نجوشد. |
مرحله 8 | سپس از یک صافی داخل یک کاسه رد کنید و با کارامل خنک شده مخلوط کنید و بگذارید به مدت 3 الی 6 ساعت آرام خنک شود. |
مرحله 9 | گاه گاهی هم بزنید تا کاملا خنک شود. سپس داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و بعد به یک ظرف دردار انتقال دهید و داخل فریزر بگذارید. |