زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
شیر (پرچرب) ۳ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
مرحله 1 | در یک قابلمه مناسب، زرده های تخم مرغ، شکر و نشاسته و نمک را میریزیم و خوب هم می زنیم.. سپس شیر را کم کم درون آن میریزیم و با همزن دستی کاملاً مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف شود و مواد کاملاً در شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم. |
مرحله 2 | مواد را بدون وقفه روی حرارت ملایم با همزن دستی مخلوط میکنیم تا زمانی که روی مایه حباب بزند. سپس حرارت را کمتر میکنیم و باز مخلوط کرده و 1 دقیقه میگذاریم تا بپزد. سپس آن را از روی حرارت بر میداریم و سریعاً وانیل را داخل آن میریزیم. |
مرحله 3 | مایه بستنی را داخل قالبهای بستنی میریزیم و آنها را به مدت 1 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کمی بگیرد. سپس آنها را از یخچال خارج میکنیم و چوب بستنیها را داخل آن میگذاریم و به مدت 4 ساعت آنها را در فریزر میگذاریم تا سفت شود. پس از آن، هنگام مصرف، قالبها را کمی در آب گرم میگذاریم تا راحت از قالب خارج شوند. این بستنی را میتوان 2 هفته در فریزر نگه داشت. |