زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
میوه ۲۰۰ گرم |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک ۱/۴ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری |
ماءالشعیر ۱ پیمانه |
خامه ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب میوه های خرد شده را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود |
مرحله 2 | سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شوداز روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. |
مرحله 3 | تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. |
مرحله 4 | بقیه شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. |
مرحله 5 | درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. |
مرحله 6 | خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. |
مرحله 7 | سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. |
مرحله 8 | بعد مخلوط میوه کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیافزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. |
مرحله 9 | مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. |
مرحله 10 | پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید. |
مرحله 11 | این عمل را سه بار هر دو تا سه ساعت یک بار انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود. |