زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام ۱/۲ فنجان |
خامه ۱ فنجان |
شکر ۲۸۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۷ عدد |
آبلیمو ۱/۲ فنجان |
پوست لیمو ۱.۵ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
توت ۴ فنجان |
مرحله 1 | داخل یک قالب را سلفون بکشید و قسمتهای آویزان آن را رها کنید. بادام ها را به صورت هموار روی آن پخش کنید. |
مرحله 2 | از یک هم زن برقی استفاده کنید و خامه را داخل یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند. خامه را تا زمان آماده شدن مایع بستنی داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | 280 گرم شکر، زرده تخم مرغ، آبلیمو، پوست لیمو و نمک را داخل یک کاسه آهنی مخلوط کنید. |
مرحله 4 | کاسه را روی یک قابلمه یا ماهی تابه آب در حال جوش قرار دهید و آن را مداوم مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود و پف کند و بگذارید به مدت 4 دقیقه داغ شود و به دمای 75 درجه سانتیگراد (170 درجه فارنهایت) برسد. |
مرحله 5 | سپس کاسه را از روی آب در حال جوش بردارید و با یک همزن برقی به مدت 6 دقیقه آن را هم بزنید تا خنک شده و غلیظ و دو برابر شود و بعد آن را داخل خامه سرد قرار دهید. |
مرحله 6 | مخلوط را به قالب از قبل آماده شده انتقال دهید و آن را صاف و یکدست کنید و تابه را روی سطح صاف آهسته ضربه بزنید تا قسمتهایی که هوا رفته است به وسیله تکان، پر شود. |
مرحله 7 | به وسیله قسمتهای اضافه پلاستیک، روی آن را ببندید و حداقل به مدت 8 ساعت یا تمام شب داخل فریزر قرار دهید. |
مرحله 8 | قبل از سرو با مخلوط توت ها تزئین و سرو کنید. |