زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱۱۵ گرم |
آرد ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
شیر ۲ فنجان |
شکلات ۱۴۰ گرم |
خامه ۱۱۵ گرم |
تافی ۱/۳ فنجان |
مرحله 1 | شکر، نشاسته، دارچین و نمک را داخل یک تابه عمیق مخلوط کنید و به تدریج 1/4 فنجان شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا آرد ذرت داخل شیر حل شود. |
مرحله 2 | بعد با 1 و 3/4 فنجان شیر باقیمانده مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 6 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود و جوش آید. |
مرحله 3 | سپس حرارت را کمی کاهش دهید و به مدت یک دقیقه دیگر آن را بپزید. |
مرحله 4 | حالا از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن را رها کنید تا شکلات داخل آن آب شود و مخلوط یکدست شود. |
مرحله 5 | مخلوط به یک کاسه متوسط انتقال دهید و با خامه مخلوط کنید. |
مرحله 6 | کاسه را روی یک کاسه بزرگتر پر شده از آب و یخ قرار دهید و به مدت 30 دقیقه کم و بیش روی آن تکان دهید. |
مرحله 7 | حال مخلوط را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و تکه های تافی را اضافه کنید و بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت 3 ساعت الی 2 روز داخل فریزر قرار دهید. |